Nieuws

Sinds kort verdelen wij ook veiligheidsladders, maak op deze pagina kennis met dit nieuwe produkt

ANTIVALSYSTEEM

Verticale Toepassing

T-Rail van geanodiseerd aluminium, zo ontworpen dat hij gemakkelijk op eender welke steun gemonteerd kan worden. Loopkat met remnok, zo ontworpen dat ze zich gemakkelijk verplaatst en ogenblikkelijk blokkeert bij een val.

Horizontale toepassing

T-Rail van geanodiseerd aluminium, zo ontworpen dat hij gemakkelijk op eender welke steun gemonteerd kan worden. Loopkat met remnok, zo ontworpen dat ze zich gemakkelijk verplaatst en een val over een korte afstand stopt.

Valbeveiliging met aluminium T-rail en VST-wagentje (vertikale toepassing – EN 353/1)

Het hierna beschreven materiaal is een individuele veiligheidsuitrusting tegen het vallen vanop een hoogte. Type uitrusting: mobile valbeveiliging (wagentje) op een stijve bevestigingsdrager (rail).
Dit type uitrusting wordt aangebracht op traditionele ladders (hetzij in het midden van de treden of op de zijstijl) of op een hoekladder of een ladder van het T-type en zorgt ervoor dat de personen die er gebruik van maken in alle veiligheid naar boven en naar beneden kunnen gaan.

De inrichting voorkomt dat ze vallen.

Deze uitrusting is voorzien van een gelijktijdig door meerdere mensen en op dezelfde installatie te worden gebruikt.

Valbeveiliging met aluminium T-rail en HST wagentje (horizontale toepassing – EN 795)

Het hierna beschreven materieel is een individuele veiligheidsuitrusting tegen het vallen vanop een hoogte –verankeringinrichting.

Type uitrusting: mobiele valbeveiliging (wagentje) op een stijve bevestigingsdrager (rail).

Dit type uitrusting wordt aangebracht op dragers (hetzij op de grond, naast of boven de bediener) en zorgt ervoor dat de personen die er gebruik van maken zich in alle veiligheid horizontaal kunnen verplaatsen.

De inrichting voorkomt dat ze vallen.

Deze uitrusting is voorzien om gelijktijdig door 6 personen op dezelfde installatie te worden gebruikt, 1 persoon per wagentje en 2 personen per travee.