Dakrand & borstwering

Dakrand- of zijwandbeveiliging

Vergeet vooral ook niet dat men eveneens aan de zijkant van het dak kan vallen

Dakrandbeveiliging is een beveiliging aangebracht op een dakrandopstand die ervoor zorgt dat uw medewerkers bij werken op hoogte niet langs de dakgoot naar beneden kunnen vallen !

Als alternatief voor houten planken die vaak op bouwwerven als dakrandballustrade gebruikt worden, monteren wij metalen steunen die perfect aansluiten op de dakrandconstructie  met daartussen veiligheidsnetten die volledig rondom dichtgeknoopt worden en een manhoogte van 1.80 hebben.

Onze veiligheidsnetten dragen het Duitse ROMBULL kwaliteitslabel en zijn volledig gefabriceerd volgens de Europese Norm 1263-1. Ze zijn een collectief beschermingsmiddel van de klasse 3 en vervaardigd in hoogwaardige kunststof die omwille van zijn elasticiteit een optimale veiligheid waarborgt indien zich een val van op hoogte mocht voordoen. 

Wij hebben verschillende soorten van dakrandbeveiliging in ons assortiment.

  • dakrandbeveiliging met metalen wachtkokers die in de daarvoor voorziene profielkokers in de constructie geschoven worden . (wachtkokers 40/40 en 50/30)
  • dakrandbeveiliging met klemmen specifiek voor op betonconstructies
  • dakrandbeveiliging met speciale multi-klemmen voor diverse toepassingen
  • dakrandbeveiliging met speciale klemmen voor op SANDWISHPANELEN !
  • Alle montages van dakrandbeveiliging gebeuren met eigen hoogwerkers of met hoogwerkers op de werf door de klant ter beschikking gesteld !